Legutóbb módosítottam:
2015. március 5-én
A kisképekre kattintva megtekinthetők az adott eseményen készült fényképek.

Különvonat Mahócára! 2014. október 25-26.
    Október utolsó hétvégéjén, a nyár óta tartó felújítás eredményeként több, mint 6 évnyi üzemszünet után ismét vonat indulhatott a LÁEV szárnyvonalán Mahóca állomásra. A programra óriási érdeklődés mutatkozott, ezért az eredetileg tervezett szombati 1 vonatpár helyett szombat-vasárnapi 2-2 vonatpár lett. A sors azonban a terveket kissé felülírta...
Pirostojás Expressz 2014. április 19.
    Idén először rendezett húsvéti programot az ÉSZAKERDŐ Zrt. a Lillafüredi Állami Erdei Vasút vonalán. Ez alkalomból a szárnyvonalat vette célba egy különvonat, kíváncsi gyermekekkel és szüleikkel a „,fedélzetén”. A vonat Ortástető állomásig közlekedett, ahonnan egy rövid meglepetésprogram után visszatért a Csanyiki Erdészeti Erdei Iskolához. Az erdei iskola (...)
Lilla-napi vonatozás 2014. február 15.
    Lilla-napja előtt egy nappal rendezte meg idén az ÉSZAKERDŐ Zrt. a lassan már hagyománnyá váló Lilla-napi vonatozást. A program során két különvonat indult Garadnára: a kirándulóvonat utasai a 100 évvel ezelőtt elhunyt Herman Ottó munkásságával ismerkedhettek meg, majd sétát tehettek a nemrég megújult lillafüredi függőkertekben és a Pisztráng tanösvényen. (...)

Az oldalon szereplő bármely fénykép, vagy írás esetleges további felhasználásának
csak előzetes hozzájárulásommal tudnék örülni!