Az oldalra felkerült:
2008. október 8-án
Lilla-napi vonatozás

    Február derekán, Lilla-napon, immár második alkalommal hívunk minden érdeklődőt és kisvasútbarátot Miskolcra, a Lillafüredi Állami Erdei Vasúton megrendezett Lilla-napi vonatozásra!


    E napon egy múltidéző utazás keretében, gőzmozdony vontatta nosztalgiavonat közlekedik Lillafüredre és Garadnára. Az utazást kisvasúti járműbemutató és a néhai diósgyőri Mártabánya emlékére kialakított kisvasútmegálló megtekintése teszi színesebbé. Lillafüreden, az Őskohónál és a garadnai végállomáson aktív időtöltésre hívjuk utasainkat. A kisvonat visszaindulásáig a helyi nevezetességeket bejáró kis kirándulást és ehhez kötődő játékot kínálunk vendégeinknek, értékes nyereményekkel.


    A 2008. február 16-án, szombaton esedékes program a kisvasút miskolci, Dorottya utcai végállomásán veszi kezdetét, ahonnan Lillafüredre közlekedik a múltidéző szerelvény. Lillafüredi vendégeink részére Garadna irányába is elindítjuk különvonatunkat, érintve az újmassai Őskohót is.
    Az elkötelezett vasútbarátok és fotósok részére külön kiegészítő programokkal készülünk.
    A rendezvényen csak előzetes jelentkezést és jegyváltást követően lehet részt venni. A jelentkezés módjáról, továbbá a részletes programról valamennyi tudnivaló megtalálható a http://lillafoto.fw.hu honlapon, vagy érdeklődni lehet a +36 (30) 238-0755-ös telefonszámon.

Jakóts Ádám (Szöveg és kép)
Hegyisport és Turista Magazin – 2008. február

Az oldalon szereplő bármely fénykép, vagy írás esetleges további felhasználásának
csak előzetes hozzájárulásommal tudnék örülni!