Legutóbb módosítottam:
2013. július 15-én

Adjátok vissza a hegyeimet!
Észak-erdélyi utazás Wass Albert nyomában

2013. augusztus 30-tól szeptember 6-ig

    Keljen útra a mesés Erdélybe a Csillagösvény Utazási Irodával! A Wass Albert emlékutak soron következő része a II. Bécsi döntés 73. évfordulójának napján indul! A körutazáson bejárhatja nagy írónk életének, illetve regényeinek fontosabb színhelyeit a Rézaljától az Istenszékéig!

    „Amikor kimondom ezt a szót, „Erdély”, ebben benne van minden: a szívem, a lelkem, az agysejtjeim molekulái, mindaz, ami voltam, vagyok és leszek, tulipános bölcsőmtől a kopjafáig. Véremben van. Minden maradék erőmmel, igyekezetemmel azért küzdök még ma is, hogy Erdély újra az legyen, ami volt: három szabad nép hazája, az Isten és ember előtti egyenlőség, a tisztesség és az emberszeretet földje.” (Wass Albert: Az angyalok tisztása)


    A Csillagösvény Utazási Iroda által ajánlott útvonalak le-letérnek a megszokott turista-csapásvonalakról, hogy az igényes érdeklődők akár olyan helyekre is eljussanak, ahol még soha nem fordult meg turistabusz! A csoportot minden nagyobb városban helyi honismereti vezető kalauzolja, illetve az utasok valóban hagyományőrző programok részesei lehetnek. Ezen felül az utak során támogatási lehetőségek is adódnak a helyi magyar intézmények javára.


FIGYELEM! Ha tőlem értesült az utazásról, élvezze ennek előnyét! Minden kedves látogatóm az utazás árából 5% kedvezményre jogosult! Ehhez jelentkezéskor a „Kedvezménykód” mezőbe be kell írni: jakadam.hu


Részletes program, tudnivalók, árak és jelentkezés a Csillagösvény Utazási Iroda honlapján az alábbi képre kattintva:Jelentkezzen még ma a Wass Albert emlékútra!

Ízelítő korábbi erdélyi útjainkból, Wass Alberthez köthető helyszínekről:
Marosvécs, Wass Albert sírja, Galonya 2011. július 9.
    
Út a Maros mentén, Szászrégen 2005. VIII. 11.
    
A régi udvarház és a Wass-kripta Cegén 2005. VIII. 10.
    

Az oldalon szereplő bármely fénykép, vagy írás esetleges további felhasználásának
csak előzetes hozzájárulásommal tudnék örülni!