2011. június 13.
KÁRPÁTALJA EXPRESSZ
Különvonat Kárpátaljára
2011. szeptember 9-10-11.

PROGRAMAJÁNLÓ

Részletes tudnivalók a képre kattintva érhetőek el!
Sub-Carpathian Express – Special train! Karpatenland Expressz – Sonderzug!

  2011. május 3.
Húsvéti nosztalgiázás a BKV-nál 2011. április 23.
    Idén Húsvétkor a BKV a „hosszú hétvége” mindhárom napján nosztalgiajáratokkal és különféle programokkal várta az érdeklődőket. Számomra ebből a legizgalmasabb helyszín a Mexikói úti földalatti-telep volt.
Királyréti fényképezés 2011. április 10.
    Ezen a szép áprilisi vasárnap délután gondoltam egyet, és elindultam királyréti kisvasutat fényképezni. Múltkor a C-50-eses különvonatról ugyan lemaradtam, ám legnagyobb meglepetésemre most ezt is sikerült pótolni.

  2011. március 21.
Bővült a Borzsavölgyi Gazdasági Vasút képgalériája

    Kissé bővítettem a beregszászi kisvasút képgalériáját a Kárpátalja Expressz pontosan egy évvel ezelőtti útján készült felvételekkel.

  2011. február 14.
Kirándulás a Tarjánka-szurdokban 2011. január 8.
    Előző téli jól sikerült utunkon fellelkesülve idén többedmagunkkal tértünk vissza a szépséges Tarjánka-szurdokba. Ezennel sajnos már eléggé olvadt a hó, de ezt a kellemetlenséget hamar feledtette a völgy gyönyörűséges jégcsodáinak látványa. Múltkor ilyenben nem volt részünk. Alábbi képek részint az én, részint Kiss Olivér (K. O.) barátom felvételei.

  2011. február 13.
Fejlesztések éve a LÁEV-en 2010. február-december
    2010. mozgalmas év volt a Lillafüredi Állami Erdei Vasút számára. Többéves kitartó előkészítő munka után februárban kezdetét vette az EU-támogatással megvalósuló nagyszabású fejlesztések kivitelezése. Az élet azonban több nem várt kellemetlenséggel is szolgált, árvizek formájában, melyek több szakaszon tették hetekre, illetve hónapokra járhatatlanná a vonal nem kis szakaszait. (...)


Az oldalon szereplő bármely fénykép, vagy írás esetleges további felhasználásának
csak előzetes hozzájárulásommal tudnék örülni!