Legutóbb módosítottam:
2012. február 12-én
A kisképekre kattintva megtekinthetők az adott eseményen készült fényképek.

Kárpátalja Expressz 2011 szeptember 9-11.
    „Négy országon át a Monarchia egykori vasútvonalán” mottóval indította útjára immár második alkalommal a Kárpátalja Expressz vonatát az Info13 Egyesület. Elsőre hallásra talán nem is különleges ez a mottó, de az út során félelmetes volt a felismerés, hogy valóban négy országon (három utódállamon) keresztül vezetett utunk, ahol négyféle főhatalom alatt, de mégiscsak (...)
ERDÉLY 2011 július 2-től 10-ig
    Idén – mintegy hatévnyi szünet után – ismét módunk nyílt arra, hogy egy hosszabb utazást tegyünk Erdély földjén. A szervezés ugyan kissé sietősre sikerült, de ennek ellenére egy igen tartalmas programot sikerült összeállítani. Rengeteg szépséget láttunk, érdekes emberekkel beszélgettünk, sokféle érzéssel és tapasztalattal gazdagodtunk. (...)
Húsvéti nosztalgiázás a BKV-nál 2011. április 23.
    Idén Húsvétkor a BKV a „hosszú hétvége” mindhárom napján nosztalgiajáratokkal és különféle programokkal várta az érdeklődőket. Számomra ebből a legizgalmasabb helyszín a Mexikói úti földalatti-telep volt.
Királyréti fényképezés 2011. április 10.
    Ezen a szép áprilisi vasárnap délután gondoltam egyet, és elindultam királyréti kisvasutat fényképezni. Múltkor a C-50-eses különvonatról ugyan lemaradtam, ám legnagyobb meglepetésemre most ezt is sikerült pótolni.
Kirándulás a Tarjánka-szurdokban 2011. január 8.
    Előző téli jól sikerült utunkon fellelkesülve idén többedmagunkkal tértünk vissza a szépséges Tarjánka-szurdokba. Ezennel sajnos már eléggé olvadt a hó, de ezt a kellemetlenséget hamar feledtette a völgy gyönyörűséges jégcsodáinak látványa. Múltkor ilyenben nem volt részünk. Alábbi képek részint az én, részint Kiss Olivér (K. O.) barátom felvételei.

Az oldalon szereplő bármely fénykép, vagy írás esetleges további felhasználásának
csak előzetes hozzájárulásommal tudnék örülni!